Kabeh Kategori
EN
Pilih kategori

Kategori Produk

Nawakake macem-macem produk konjac alami sing sehat

BABAGAN AWAKE DHEWE

Sinau luwih lengkap babagan Sentaiyuan

Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd. minangka pabrikan terkemuka ing Sichuan. We spesialis ing pangan konjac sehat lan seger kanggo importir pangan global lan supermarket. Produk utama sing spesialisasine yaiku: mie konjac (mi shirakaki), rambut sudut, spageti, fettuccine, penne, lasagne, mie konjac rasa, beras konjac, glepung konjac lan panganan konjac liyane.

  • OEM & ODM & OBM Kasedhiya
    OEM & ODM & OBM Kasedhiya
  • Sampel gratis
    Sampel gratis
  • Low MOQ
    Low MOQ
  • 24 * 7 Layanan Online
    24 * 7 Layanan Online

Sertifikat Produk Kita

Kita ngimplementasikake Standar Manajemen mutu mutu ISO9001: 2008.

Kabar & pameran

Kita sithik kerja bareng karo para pelanggan kanggo menehi solusi inovatif kanggo kebutuhan khusus kanggo pangembangan produk lan aplikasi.

Fi Asia
Fi Asia
2019/09/10

Amarga panganan organik sing alami lan sehat kanthi bertahap dadi tren utama pangembangan industri panganan, tren pangembangan industri panganan uga wis ditampilake kanthi sampurna

PLMA
PLMA
2018/05/16

Merek pribadi saya dihargai karo perusahaan komersial, utamane perusahaan ritel gedhe, lan pameran dianakake kanggo pasar label pribadi

Pameran panganan internasional SIAL Paris
Pameran panganan internasional SIAL Paris
2018/10/11

Pameran inovasi panganan paling gedhe ing donya

FIE & HIE
FIE & HIE
2018/11/08

Bahan Panganan Eropa minangka kesempatan unik kanggo ijolan ide karo para pemangku kepentingan ing komunitas panganan.

Kemasan Produk Khusus

Kita sithik kerja bareng karo para pelanggan kanggo menehi solusi inovatif kanggo kebutuhan khusus kanggo pangembangan produk lan aplikasi.

PRODUK PANAS

Pambuka Produk Utama